17 okt. 2024 Sárváron építettünk csarnoképületet

Sárváron, a SÁGA FOODS Zrt. új hús- és húskészítmény továbbfeldolgozó üzem építési munkálataiban vettünk részt. A csarnoképület 21.000 m2-es alapterülettel, többhajós kialakítással, irodablokkokkal, és magasraktár részekkel került megtervezésre. Mindösszesen 2.900 m3 betont, és közel 500 tonna betonacélt használtunk fel. Az előregyártott vasbeton szerkezetek kivitelezése összesen 3 hónapot vett igénybe, és közel 1.300 db elem került beépítésre. Jelen projekt méretét tekintve cégünk fennállása óta a legnagyobb méretű épület volt.

Az Első Beton Kft. megalapítása óta foglalkozik beton- és vasbetonelem előregyártással. Ez idő alatt alakítottuk ki – folyamatosan fejlesztve – jelenlegi gyártmánykínálatunkat, mely a feszített elemek kivételével magas és mélyépítési termékek széles választékát kínálja.

A gyártmányok műszaki-minőségi követelményeinek meghatározásában nagy segítséget nyújtanak megrendelőink, és a cégünkkel kapcsolatban álló tervező kollégák, szakemberek. Minden észrevételt, függetlenül attól, hogy az pozitív vagy negatív, köszönettel veszünk, mivel ezek a visszajelzések segítenek a termékek fejlesztésében.

Partnereink igényeinek megfelelően az ország bármely területére szállítunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a határidők betartására, a gyors, rugalmas és udvarias kiszolgálásra, hogy vásárlóink meg legyenek elégedve cégünkkel, azért hogy később is együttműködhessünk.

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×